Voor dit onderdeel is een flashplayer vereist.
Op uw computer is geen bruikbare Flashplayer gevonden.
Klik hier om de meest recente flashplayer te downloaden.

Annemarie Mooren Productions
Mark

Tessa

Hai, dit is Tessa. Zij is 10 jaar en net als haar broer Mark niet bang aangelegd. Ze is bijdehand en in tegenstelling tot Mark denkt zij na voor ze iets doet

Tessa heeft zo´n grote fantasie dat die hun soms wel eens in gevaar brengt. Ze is handig met computers, net zo eigenwijs als haar broer en slim in het oplossen van problemen. Ze houdt ook veel van honden en vooral van Max en fietst heel wat af, al kan ze haar broer niet altijd even goed bijhouden. Tessa is vrolijk, stoer en houdt van felle kleuren. Verder ligt ze werkelijk dubbel om de grappen van Mark.

Sara

Bart

Hallo, dit is vader Bart. Dit is zo´n vader die streng probeert te zijn als de kinderen volgens hem verkeerde of gevaarlijke dingen doen.

Eigenlijk moet hij er vaak om lachen en is hij hartstikke trots op hun. Op het dierenpension moet natuurlijk altijd van alles geklust worden. Hij denkt dat hij héél handig is maar de anderen weten dat hij eigenlijk twee linkerhanden heeft. Verder is Bart hartstikke druk met het dierenpension en ziet hij niet altijd alles wat zijn kinderen uitspoken.

Angelique

Max

Hoi, dit is Max. Hij is de superslimme hond van de familie Bouwman.

De Puppy Patrol zou de Puppy Patrol niet zijn zonder Max. Mark heeft Max van jongs af aan getraind en ze zijn dan ook onafscheidelijk van elkaar. Als Max zou kunnen zou hij Mark zelfs met zijn huiswerk willen helpen. Bij de spannende avonturen wijst hij meestal de weg naar een goede afloop en oogluikend houdt hij een oogje in het zeil als de kinderen al te dolle dingen doen!