Voor dit onderdeel is een flashplayer vereist.
Op uw computer is geen bruikbare Flashplayer gevonden.
Klik hier om de meest recente flashplayer te downloaden.

Annemarie Mooren Productions

Laat ik mijzelf eens voorstellen: Ik ben Annemarie Mooren en ik ben de producent & regisseur van de serie Puppy Patrol.

Al twee jaar zijn wij bezig om deze serie te maken. "Lekker lang" zal je denken, nou dat klopt ook. Zowel Tom, Maud als Hanna moesten nog gewoon naar school en konden we alleen maar filmen in de vakanties en op vrije dagen. Tussendoor ging ik dan de aflevering monteren of nieuwe locaties zoeken voor de nieuwe aflevering.

Regisseren is een heel leuk en mooi vak, maar kinderen en dieren in één serie regisseren is wel hééééééééél erg leuk, althans dat vind ik? lees en kijk maar naar de foto's hieronder.

liefs Annemarie

 

In de kidscamper hangt er nogwel eens een acteur uit als hij zijn collega's zat is.De Moortjes lezen het script?.Hanna is mijn nichtje en ook gek op filmen.Opnames met heel veel taart, daar kunnen wij niet van afblijven?Hanna vertelt even hoe zij de scéne ziet en wil spelen en ik luister natuurlijk erg goedFilmen op een boerderij is altijd leuk, Tom en Maud waren niet weg te slaan bij de kalfjes, dus we liepen een beetje uit die dag.Het zit niet altijd mee! Regen en nog eens regen, terwijl het een heldere avond moest zijn met een mooie maan! Dan loop je wel een beetje te balen.Edwin, de cameraman, legt mij hier iets uit? en je ziet het?. Ik snap er niets van. "Ik zoek een geit en dit zijn bloemen!!!"Dit is de geit, nou die is echt niet te regisseren!!!Dit zijn Maud en ik, bezig met een tekst repetitie. Ik geloof dat Maud het al wist?Hier zie je Tom, Maud en mij tijdens een kleine tekst repetitie voor de opnames. Maud gelooft er niets van? twee minuten later ligt ze helemaal in een deuk? tja en daar hebben we dan weer geen foto van?